Web Analytics Made Easy - Statcounter

۱- شلوار جین ۲- مدل موی چتری ۳- کفش کتانی سفید ۴- رژلب قرمز ۵- مدل موی باب ۶- عینک فریم مشکی ۷- ابروی ضخیم

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از روزیاتو، زمان مثل برق و باد می گذرد اما اگر راهش را بلد باشیم می توانیم آن را به عقب برگردانیم. به راحتی می توان حتی بدون انجام عمل های زیبایی، جوان تر به نظر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدا از داشتن یک سبک زندگی سالم، ترفندهایی وجود دارد که می تواند برداشت دیگران از سن مان را تغییر دهد.

۱- شلوار جین

شلوارهای جین، به خصوص آن هایی که پارگی دارند، اگر درست ست شوند، شما را جوان و شیک نشان می دهند. این مدل شلوارها حالتی غیررسمی به استایل می دهند و باعث می شوند کمتر جدی و رسمی به نظر برسید. به علاوه، شما را بلندتر و باریک تر هم نشان می دهند. بهتر است به جای شلوارهای برمودا از شلوارهایی که قد بلندی دارند استفاده کنید.

۲- مدل موی چتری

تأثیر موی چتری از جهت پنهان کردن سن، دگرگون کننده است. این مدل مو چین و چروک پیشانی را پنهان و چهره را قاب می کند. به علاوه باعث می شود صورت باریک تر دیده شود.

به علاوه، می توانید به راحتی چتری هایتان را طبق نیازتان تنظیم کنید. چتری فرق وسط یا چتری بلند به هر فرم صورتی می آید. چتری کج به صورت فرم می دهد و چتری بغل مو ویژگی های چهره را تعدیل می کند.

۳- کفش کتانی سفید

کفش های کتانی سفید رنگ از جهت کم کردن سن، عالی هستند. یک مزیت دیگر آن ها این است که به راحتی با لباس ها ست و با هر سن و سالی هم عالی می شوند. می توانید آن ها را با شلوار جین، پیراهن زنانه، دامن، لگینگ و هر لباس دیگری که دارید، بپوشید.

۴- رژلب قرمز

پژوهشی نشان داد استفاده از رژلب قرمز تضاد میان ویژگی های چهره را افزایش می دهد. آن دسته از شرکت کنندگان پژوهش که گونه ها و لبان سرخ رنگی داشتند، جوان تر دیده می شدند. نکته این است که با بالا رفتن سن، قرمزی لب ها کاهش می یابد و چشم ها و ابروها هم رنگ پریده تر می شوند. در مقابل، پوست مان تیره تر می شود.

۵- مدل موی باب

موهای ما به مرور کم پشت می شوند اما با تنها چند سانتیمتر کوتاه کردن آن ها می توان کاری کرد که پرپشت تر به نظر برسند. مدل موی باب کلاسیک به چهره طراوت و شادابی می بخشد، باعث می شود گونه ها برجسته تر به نظر برسند و فک را زاویه دارتر نشان می دهد. مدل موهایی که قد آن ها تا چانه است، صورت های باریک را گردتر می کنند و به زنان بالای ۵۰ سال توصیه می شود از مدل موهای باب خیلی کوتاه استفاده کنند.

۶- عینک فریم مشکی

عینک های بدون فریم سن را بیشتر نشان می دهند و برای چهره ای که آثار پیری در آن در حال آشکار شدن است، مناسب نیستند. عینک هایی که فریم مشکی ضخیمی دارند در کسری از ثانیه چهره را امروزی می کنند. جالب آنکه با موهای سفید هم بسیار عالی می شوند. عینک هایی که فریم اورسایز دارند هم چین و چروک ها را پنهان و توجه ها را به عینک جلب می کنند.

۷- ابروی ضخیم

ابروهای نازک تضادی در چهره ایجاد نمی کنند و باعث می شوند رنگ پریده و خسته به نظر برسید. ابروهای ضخیم اما باعث می شوند چهره سرحال و جوان به نظر برسد. بنابراین دیگر ابروهایتان را برندارید و با روش های طبیعی آن ها را تقویت کنید.

منبع: روزیاتو لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر ترفند استایل اخبار عمومی اخبار مرتبط راه آشتی با خانواده همسر بعد قطع رابطه ۱۴۰۱/۴/۳۰ دکوراسیونی که خوشبختی جذب می کند ۱۴۰۱/۴/۳۰ آخرین ویدیو ها فرو ریختن دیواره یک پل در آستانه بهره برداری! + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۳۰ ۲۰:۴۰ شوخی چینی با سریال های ایرانی + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۳۰ ۱۹:۰۶ بارزترین ویژگی های نان سالم + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۳۰ ۱۸:۵۵ تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور چقدر شد؟ ۱۴۰۱/۰۴/۳۰ ۱۸:۱۳ دختران قمه کش بوشهری بازداشت شدند + فیلم ۱۴۰۱/۰۴/۳۰ ۱۸:۰۹ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال صرافی والکس خرید ارز دیجیتال خرید تتر خرید بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۲۳:۵۰ با این ترفندها حداقل ۱۰ سال جوان تر به نظر برسید ۲۳:۳۵ اگر نمک نخورید چه اتفاقی برای پوست شما می افتد؟ ۲۳:۲۶ راه آشتی با خانواده همسر بعد قطع رابطه ۲۳:۲۵ ۷ درمان خانگی برای سرفه خشک ۲۳:۲۳ زنده از بولونیا با نبرد کلاسیک؛ ایران ۰-۰ لهستان ۲۳:۱۸ دکوراسیونی که خوشبختی جذب می کند ۲۳:۱۳ آتشکده‌ ۸۰۰ ساله که جذاب ترین مسجد شد + عکس ۲۲:۵۸ چگونه بفهمیم که تصمیم درستی گرفته ایم؟ ۲۲:۵۱ ارزش کلکسیون اتومبیل رونالدو / هر خودرو با چند ساعت بازی خریده شده؟ ۲۲:۲۷ استوری رضا صادقی برای علی انصاریان + عکس ۲۲:۱۵ پارلمان ایتالیا منحل شد ۲۲:۱۳ مشکل سردخانه نگهداری مرکز حبیب ابن مظاهر بندرعباس رفع شد ۲۲:۱۰ برای داشتن خانه مرتب از کجا شروع کنیم؟ ۲۲:۰۵ توسعه بازار همگام با جلب رضایت مشتریان ۲۱:۵۷ ۶ معیار ازدواج موفق ۲۱:۴۹ کسب لوح تقدیر مدیریت برتر توسعه کسب و کار با رویکرد مشتری‌مداری توسط فولاد هرمزگان ۲۱:۴۱ کولر‌هایی که سارق جسم و جیبمان هستند ۲۱:۳۸ نکاتی برای حفظ سلامتی در مقابل گرمای هوا ۲۱:۳۳ توقف استقلال تهران در اولین بازی دوستانه ۲۱:۲۶ راهکار‌های طلایی برای پدر و مادر‌های حال و آینده ۲۱:۲۰ ۵ نشانه ابتلا به پارکینسون ۲۱:۱۰ ترافیک در هراز و فیروزکوه سنگین است ۲۱:۰۲ ۱۰ ایموجی که همیشه از آن ها اشتباه استفاده کرده ایم + تصاویر ۲۰:۵۳ تک فرزندی چه بلایی بر سر کودکمان می آورد؟ + مزایا ۲۰:۳۴ پشت پرده خبر دستگیری و انتقال خاوری به ایران چیست؟ ۲۰:۳۲ راهکارهای ساده برای اینکه بفهمید دزد وارد خانه شما شده است ۲۰:۲۲ بایدن کرونا گرفت ۲۰:۲۰ نکات مهم در مورد خرید فرش که هر کسی نمیداند ۱۹:۵۶ سفیر روسیه در تهران: در پایان ۲۰۲۰ تحریم سازمان ملل علیه ایران لغو شد / در زمینه همکاری نظامی- فنی هیچ محدودیتی نخواهیم داشت ۱۹:۵۲ رایج ترین اشتباه هنگام مسواک زدن ۱۹:۴۷ تصاویر متاثرکننده از مرگ ماهیان در تالاب انزلی ۱۹:۳۵ سرمایه‌گذاری فولاد مبارکه در توسعه ناوگان ریلی کشور به بار نشست ۱۹:۳۱ کیف ۷۵ میلیون تومانی با دسته طلایی! + عکس ۱۹:۲۲ نوشیدنی پرطرفداری که عمر را زیاد می کند ۱۹:۱۳ مگسی که باعث ثروت یک تهرانی شد! + تصاویر ۱۹:۰۶ شوخی چینی با سریال های ایرانی + فیلم ۱۸:۵۸ رسانه لهستانی: ایران - لهستان، جذاب ترین بازی یک چهارم نهایی ۱۸:۵۵ بارزترین ویژگی های نان سالم + فیلم ۱۸:۴۸ به متولدین هر ماه، چه رنگ لاک ناخنی میاد؟ ۱۸:۳۰ رشد ۵ درصدی تولید برق در سال۱۴۰۰ / شاخص تولید کارگاه های بزرگ صنعتی ۳.۱ درصد زیاد شد ۱۸:۲۳ امشب آخرین مهلت دریافت کارت آزمون استخدامی است ۱۸:۱۳ تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور چقدر شد؟ ۱۸:۰۰ قیمت لپ تاپ اپل چند؟ (جدول مشخصات) ۱۷:۵۶ آخرین وضعیت نهضت ملی مسکن ۱۷:۵۲ ویتامین D می تواند از شما در برابر یکی از کشنده ترین انواع سرطان محافظت کند ۱۷:۴۷ فعالان اقتصادی خواستار تمدید مهلت ارسال اظهارنامه های مالیاتی ۱۷:۴۲ خرید دلار؛ خوب یا بد؟ ۱۷:۳۷ بهترین کتاب ها برای شناخت بیت کوین ۱۷:۳۴ زیان انباشته ایران خودرو به ۴۳ هزار میلیارد تومان رسید / چرا ایران خودرو به این اوضاع گرفتار شد؟ ۱۷:۲۸ کدام رنگ نور موجب شادی انسان می شود؟ اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ترفند استایل اخبار عمومی نظر برسید تر به نظر جوان تر مدل موی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۷۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند افزایشی خودکشی از 1388 تا 1401

خودکشی، امری عمومی در جوامع انسانی است. از این رو، می‌توان آن را هم در تمام جوامع و هم در دوره‌های گوناگون تاریخی سراغ گرفت. هر چند خودکشی با عوامل محیطی و اجتماعی ارتباطی تنگاتنگ دارد، اما همیشه و در هر شرایطی به عنوان مسأله اجتماعی بروز پیدا نمی‌کند. آن چه که خودکشی را در سطح مسأله اجتماعی بازنمایی می‌کند، از یک سو نرخ خودکشی و از سوی دیگر احساس عمومی نسبت رواج آن و نیز تمایل به خودکشی است. نرخ خودکشی هر چند خود را در آمارها نشان می‌دهد، اما در مواجهه با مصادیق خودکشی، فهم عامه نیز درکی از رسیدن تعدد خودکشی به مرزهای نوعی از ترس اجتماعی دارد؛ چرا که خودکشی در شرایط آنومیک و بحرانی، پدیده‌ای سرایتی است و با گسترش و تنوع آن، افراد مستعد را به خود مشغول می‌کند.

-اگر فضای اجتماعی تقویت کننده این تمایل و احساس باشد، خودکشی مانند یک ویروس ذهنی، افراد بسیاری را با خود درگیر می‌کند. خودسوزی زنان ایلامی نمونه بارز این سرایت‌پذیری است. خودکشی پزشکان نیز از این نوع است؛ وقتی پزشکی که از نظر ما دارای شغلی با منزلت اجتماعی بالایی است و به نظر موفق می‌آید، به عنوان فردی اثرگذار بر محیط خود نقش‌آفرینی می‌کند، دست به خودکشی می‌زند، دیگر پزشکان را به عنوان راهی برای رهایی از فشارهای محیطی به اندیشه وامی‌دارد. این که در مدت کوتاهی، جامعه با خودکشی افرادی مواجه شده که پیش از آن یا در این باره خبری نمی‌شنید و یا چنان نادر بود که شاخک‌های فهم عامه نسبت به آن به عنوان موضوعی متفاوت حساس نمی‌شد، واجد اهمیت است. 20 خودکشی موفق پزشکان در سال گذشته، عدد کوچکی نیست که بتوان به سادگی از کنار آن گذشت. خودکشی کارگران در محل کار خود از طریق حلق آویز و یا خودسوزی که سال گذشته موارد متعددی گزارش شد، از این زمره است که می‌تواند به راحتی به دیگرانی که آن شرایط را دارند، سرایت کند.

وقتی به خودکشی به عنوان پدیده اجتماعی نگاه می‌کنیم، باید آمار آن و روند تحولات آن را مورد توجه قرار دهیم. متأسفانه آمار خودکشی در ایران چندان دقیق نیست. سابقه گردآوری منظم آمار خودکشی در ایران چندان طولانی نیست و ما اطلاعات دقیقی از آمار خودکشی دهه‌های گذشته را یا نداریم و یا دقیق نداریم. به عنوان مثال، آمار ثبتی مشخصی از خودکشی پیش از انقلاب و دو دهه اول پس از پیروزی انقلاب اسلامی نداریم. در حال حاضر نیز بین آمار انتشار یافته از سوی مرکز آمار ایران در سالنامه‌های آماری که عمدتا متکی به آمار نیروی انتظامی است با آمار پزشکی قانونی تفاوت وجود دارد که قابل توجیه است(اولی مربوط به خودکشی در صحنه وقوع خودکشی و دومی مربوط به نتیجه خودکشی پس از رساندن فرد به بیمارستان و عدم موفقیت درمان در مورد تعدادی دیگر می‌شود)، اما انتشار دوگانه آن می‌تواند موجب خطای توصیف و تحلیل پدیده خودکشی شود.

به عنوان مثال داده‌های سالنامه آماری مرکز آمار ایران طی سال‌های 1380 تا 1391 نشان می‌دهد که 27168 نفر بر اثر خودکشی فوت شده بودند. این در حالی است که براساس آمار سازمان پزشکی قانونی کشور فوت‌شدگان ناشی از خودکشی در این دوره 38691 نفر بود که حدود 11523 نفر بیشتر از مرکز آمار ایران است. به هر صورت باید در نظر داشته باشیم که آمار موجود در ایران، حداقلی است و واقعیت تعداد خودکشی بیش از تعدادی است که اعلام می‌شود؛ چرا که باید در نظر گرفت که ما در ایران با نوعی از پنهان کاری در بیان خودکشی در برخی از لایه‌های اجتماعی به خاطر انگ خودکشی مواجه هستیم، و یا حتی نگاه امنیتی به خودکشی در بین برخی افراد و سازمان‌ها می‌تواند در انتشار آمار خودکشی سهم داشته باشد. با این حال، بر اساس آمار منتشر شده که وضعیت حداقلی را به نمایش می‌گذارد، میزان و روند خودکشی در ایران، قابل تأمل است و نیازمند توجه خاص به شرایطی که در حال تشدید خودکشی در ایران است.

اطلاعات آماری مربوط به خودکشی در سال گذشته(1402) هنوز منتشر نشده است، اما در سال 1401 بنا به گفته رییس مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران بیش از 6 هزار نفر بر اثر خودکشی فوت کرده‌اند که به نظر می‌رسد در سال 1402 افزایش قابل ملاحظه‌ای داشته است. تعداد خودکشی منجر به فوت در سال 1400 از سوی نیروی انتظامی 5085 نفر بیان شد که در سال 1401 حداقل 18 درصد رشد داشته است. اگر سال 95 را برای مقایسه در نظر بگیریم، تعداد خودکشی منجر به مرگ در ایران حدود 59 درصد رشد داشته است. این میزان رشد، نشان می‌دهد که نمی‌توان مدعی بود رشد خودکشی تابعی از رشد جمعیت است؛ چرا که جمعیت ایران طی این 7 سال، 59 درصد رشد نداشته است. رشد جمعیت ایران در سال 1401 در مقایسه با سال 95 حدود 9.5 درصد می‌شود؛ بنابر این، درصد رشد خودکشی در ایران طی این مدت حدود 6.2 برابر درصد رشد جمعیت بوده است. پس باید علل افزایش میزان خودکشی را جای دیگری جستجو کنیم.

از زوایه‌ای دیگر به آمار خودکشی در ایران نگاهی بیاندازیم. نرخ خودکشی موفق که بر مبنای 100 هزار نفر محاسبه می‌شود در سال 1401 بنا به گفته رییس مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران به 7.4 نفر رسید. کافی است بدانیم نرخ خودکشی در سال 1388 حدود 4.1 نفر بود؛ یعنی طی 14 سال اخیر بر نرخ خودکشی 3.3 نفر افزوده شده است. به عبارتی، نرخ خودکشی در دو دهه اخیر رو به فزونی بوده است و در مقایسه با سال 88 فاصله اندکی تا دو برابر شدن دارد. این در صورتی است که نرخ اقدام به خودکشی در اوایل دهه 60 حدود 1.3 بود؛ که قطعا نرخ خودکشی‌های موفق در آن سال بسیار کمتر از این میزان است. با توجه به این که به ازای هر خودکشی موفق بین 20 تا 30 برابر اقدام به خودکشی داریم، احتمالا در سال 1401 بین 120 تا 180 هزار اقدام به خودکشی داشتیم.

حال اگر حد وسط این دو را در نظر بگیریم بر حسب 150 هزار اقدام به خودکشی، نرخ اقدام به خودکشی 176.5 خواهد بود؛ یعنی در سال 1401 از هر 100 هزار نفر 176.5 نفر اقدام به خودکشی کرده‌اند که در مقایسه با ابتدای دهه 60 نرخ اقدام به خودکشی حدود 135 برابر شده است. این افزایش عجیب، ناشی از شرایط کلان حاکم بر جامعه ایران و سیر تحولات آن در چند دهه گذشته است. باید توجه داشت که انباشت مسائل در شرایط کنونی به‌ویژه چند سال اخیر، به شرایط فوق هشدار رسیده و ضروری است نهادهای مسئول نسبت به آن توجه ویژه داشته باشند. این توجه نه در تقویت فعالیت‌های مددکاری مانند اورژانس 123 ـ که البته در جای خود بسیار مهم است ـ بلکه به تغییر رویه‌هایی معطوف است که جامعه ایرانی را با بحران گذران زندگی و فرایند کاهش شأن انسانی افراد در موقعیت‌های پایدار و بازتولیدشونده توهین و تحقیر و تبعیض، و نادیده گرفتن حقوق شهروندی و حق فردیت مواجه کرده است.

نرخ خودکشی موفق در ایران از سال 1388 تا 1401(به ازای 100 هزار نفر)

بیشتر بخوانید:

216216

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901656

دیگر خبرها

  • حجاج استان سمنان برای نیازمندان خانه می‌سازند
  • درخواست کلوپ: به داد فوتبال انگلیس برسید!
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • عکس| تغییر چهره بازیگر «بزرگ‌مرد کوچک» در کنار رامبد جوان
  • نرخ فرزندآوری در مادران جوان صعودی شد
  • ◄ افزایش 15 درصدی تلفات رانندگی + سند
  • روند افزایشی خودکشی از ۱۳۸۸ تا ۱۴۰۱
  • روند افزایشی خودکشی از 1388 تا 1401
  • شاهرودی‌ها بیش از ۲۰ میلیارد ریال صدقه پرداخت کردند
  • رشد فرزندآوری در مادران جوان/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم